Katalog
POLSKIE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
Polecamy
Rozbuduj bazÄ!
GadĹźeciarskie akcje
Logowanie
Aktualnie online
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
23/07/2023 00:54
21/07/2023 23:13
15/01/2023 21:47
HALO ktos tu jeszcze zaglada poza botami? XD
18/07/2022 14:31
19/10/2021 11:21
Zobacz temat
DarmĂłwki.eu - Darmowe GadĹźety, PrĂłbki, ZniĹźki, Konkursy oraz Zarabianie w Sieci! :: Sprawy organizacyjne :: Wywiady
Wywiad: osa611
|
|
Karczu |
Dodany dnia 29-03-2011 16:28
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
Jak dĹugo zajmujesz siÄ zbieraniem darmowych gadĹźetĂłw? Zbieraniem gadĹźetĂłw zajmuje siÄ od poczÄ tku paĹşdziernika 2010. W jaki sposĂłb dowiedziaĹeĹ siÄ o darmowych gadĹźetach? PamiÄtasz w jaki sposĂłb trafiĹeĹ na stronÄ DarmĂłwki.eu? O darmowych gadĹźetach dowiedziaĹem siÄ poprzez jeden z najpopularniejszych seriali "Galileo", gdzie opowiadali co moĹźna dostaÄ za darmo. Poprzez wyszukiwarkÄ Google trafiĹem na WaszÄ stronÄ. Jaka paczka byĹa TwojÄ najlepszÄ ? PamiÄtasz od kogo byĹa i co siÄ w niej znajdowaĹo? PamiÄtam, Ĺźe dostawaĹem wiele ciekawych paczek. Taka najbardziej ciekawÄ dostaĹem od jakiejĹ firmy, a w niej byĹo bardzo duĹźo gadĹźetĂłw. NaprawdÄ interesujÄ ca i konkretna odpowiedĹş Tak Ĺrednio, ile dziennie paczek dostajesz? I ile byĹo najwiÄcej w ciÄ gu jednego dnia? Dziennie paczek dostaje od 3-30. W ciÄ gu dnia najwiÄcej chyba byĹo 40. Jakiego rodzaju gadĹźety sprawiajÄ Ci najwiÄkszÄ przyjemnoĹÄ? Na otrzymywanie jakich siÄ gĹĂłwnie nastawiasz? NajwiÄkszÄ przyjemnoĹÄ sprawiajÄ mi gadĹźety typu: pendrive, koszulki, zmazywacze do piĂłr i wiele innych ciekawych prezentĂłw. Na otrzymywanie pendrivĂłw jestem najbardziej nastawiony, poniewaĹź to dziÄki nim moĹźna przenosiÄ wiele cennych informacji. Wszystkie swoje gadĹźety odstawiasz gdzieĹ na pĂłĹkÄ i traktujesz jako elementy swojej kolekcji, czy moĹźe starasz siÄ z nich korzystaÄ? OczywiĹcie, Ĺźe korzystam z gadĹźetĂłw, typu dĹugopisy, smycze itp. NiektĂłre rozdaje, a niektĂłre leĹźÄ posegregowane na pĂłĹkach. Do kaĹźdej z firm piszesz osobnego maila, czy masz jeden gotowy wzĂłr, ktĂłry zawsze wykorzystujesz? OczywiĹcie, Ĺźe mam kilka wzorĂłw. Inny mam do firm, a o innej treĹci mam do miast itp. W jaki sposĂłb wyszukujesz nowe adresy? W jaki sposĂłb je później wysyĹasz? Niestety mam bardzo slaby internet, ktĂłry kupiĹem od Plusa (bezprzewodowy) i nie pozwala mi on na wyszukiwanie maili, lub po prostu wysyĹanie ich masowo. Dlatego wszystkich adresĂłw szukam sam co zawiera wiÄcej czasu niĹź wyszukiwanie masowo. GdybyĹ mĂłgĹ daÄ jakÄ Ĺ radÄ poczÄ tkujÄ cym GadĹźeciarzom, co by to byĹo? Mam kilka bardzo waĹźnych rad dla poczÄ tkujÄ cych. KaĹźdy pewnie doznaĹ takiego czegoĹ, Ĺźe pisanie maili jest bardzo nudne, zabiera czasu. Nie jesteĹmy pewni czy coĹ dostaniemy. Dlatego proszÄ Was drodzy o wytrwaĹoĹÄ. NiektĂłrzy z Was pewnie chcieliby dostawaÄ super gadĹźety, wyjÄ tkowe. Dlatego piszcie duĹźo maili i najlepiej do instytucji. Trzymajcie siÄ drodzy GadĹźeciarze i ĹźyczÄ Wam abyĹcie dostawali duĹźo paczek. DziÄkujemy za wywiad DziÄkujÄ. |
Reklama |
Dzisiaj mamy 15-10-2024 18:32
|
|
IP: localhost | |
rumcek |
Dodany dnia 29-03-2011 16:35
|
Ranga za posty: Postów: 24 Data rejestracji: 18.07.10 Liczba pkt: 741 Ranga: Rozkrecajacy sie Gadzeciarz |
dobry wywiad, tylko przeraĹźa mnie to, jak Osa pisze - jego stylistyka ;d
xd |
|
|
Karczu |
Dodany dnia 29-03-2011 16:47
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
CzĹowieku, gdybyĹ to widziaĹ przed tym jak poprawiaĹem te wiÄksze bĹÄdy... "poniewarz", jakiĹ dziwny szyk zdania itp. To co widzisz teraz to juĹź po mocnym liftingu jest Ale teĹź nie mogĹem przesadzaÄ bo to jednak jego wypowiedĹş. |
Damian_jo |
Dodany dnia 01-09-2011 15:26
|
Ranga za posty: Postów: 35 Data rejestracji: 22.02.11 Liczba pkt: 106 Ranga: Poczatkujacy Gadzeciarz |
Suuper wywiad-gratulacje darmĂłwek |
|
|
topeczek |
Dodany dnia 25-09-2011 22:08
|
Ranga za posty: Postów: 3 Data rejestracji: 25.09.11 Liczba pkt: 9 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Ĺťycze dalszych dobrych ĹowĂłw |
|
|
adriia |
Dodany dnia 28-09-2011 19:47
|
Ranga za posty: Postów: 15 Data rejestracji: 28.09.11 Liczba pkt: 58 Ranga: Gadzetowy Raczek |
O matko ! 30-40 paczek dziennie? ja co prawda dopiero zaczynam, ale ciesze sie jak mam 1 na tydzien.. |
|
|
Karczu |
Dodany dnia 28-09-2011 21:20
|
ZasĹug Strefy V.I.P. |
AKAEM7777 |
Dodany dnia 22-11-2011 22:04
|
Ranga za posty: Postów: 15 Data rejestracji: 21.11.11 Liczba pkt: 54 Ranga: Gadzetowy Raczek |
kurcze, jak to zrobic zeby byĹo tyle paczek? |
|
Polub: | |
Zaplusuj: | |
Udostępnij: |
|
Link: | |
Kod na forum: | |
Kod na stronę: |
Przeskocz do forum: |
Pod pojeciem Siec Afiliacyjna kryja sie programy partnerskie. Inne okreslenie na sieci afiliacyjne to marketing afiliacyjny.
Jedna z najpopularniejszych metod szybkich platnosci sa Platnosci SMS, a takze platnosci BitCoin, Platnosci PaySafeCard.