Katalog
POLSKIE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
Polecamy
Rozbuduj bazÄ!
GadĹźeciarskie akcje
Logowanie
Aktualnie online
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
23/07/2023 00:54
21/07/2023 23:13
15/01/2023 21:47
HALO ktos tu jeszcze zaglada poza botami? XD
18/07/2022 14:31
19/10/2021 11:21
Zobacz temat
DarmĂłwki.eu - Darmowe GadĹźety, PrĂłbki, ZniĹźki, Konkursy oraz Zarabianie w Sieci! :: Sprawy organizacyjne :: Wywiady
Wywiad: marta13
|
|
Karczu |
Dodany dnia 29-03-2011 16:19
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
Jak dĹugo zajmujesz siÄ zbieraniem darmowych gadĹźetĂłw? Zbieraniem darmowych gadĹźetĂłw zainteresowaĹam siÄ ponad 3 lata temu. Mieszkam blisko miasta, w ktĂłrym od kilkunastu lat sÄ organizowane Targi i Wystawy. Imprezy tego typu odbywajÄ siÄ tu 4-6 razy w roku. PrzyjeĹźdĹźa na nie mnĂłstwo róşnych firm z caĹej Polski. MajÄ swoje stoiska, udzielajÄ porad, reklamujÄ swoje firmy i produkty. RozdajÄ rĂłwnieĹź darmowe gadĹźety.WĹaĹnie od takiego udziaĹu w tych imprezach rozpoczÄĹa siÄ moja przygoda ze zbieraniem gadĹźetĂłw. Z tego ĹşrĂłdĹa posiadam: koszulki, czapki, kubki, dĹugopisy, smycze, breloki, oĹĂłwki, kalkulatory, podkĹadki pod myszkÄ, linijki, miarki, zapalniczki, notesy, torby, balony i duĹźo makulatury. Natomiast jeĹli chodzi o zbieranie gadĹźetĂłw drogÄ mailowÄ to robiÄ to od poĹowy stycznia 2011 roku. W jaki sposĂłb dowiedziaĹaĹ siÄ o darmowych gadĹźetach? PamiÄtasz w jaki sposĂłb trafiĹeĹ na stronÄ DarmĂłwki.eu? O darmowych gadĹźetach w Internecie dowiedziaĹam siÄ przeglÄ dajÄ c strony www. Na stronÄ DarmĂłwki.eu rĂłwnieĹź trafiĹam przez przypadek 17 styczna 2011 roku . Jaka paczka byĹa TwojÄ najlepszÄ ? PamiÄtasz od kogo byĹa i co siÄ w niej znajdowaĹo? DostaĹam sporo ciekawych paczek. Jednak na szczegĂłlne wyróşnienie zasĹugujÄ 3 przesyĹki. Pierwsza otrzymana w Dniu ĹwiÄtego Walentego czyli 14 lutego 2011 z pewnej Ambasady ,w ktĂłrej znajdowaĹy siÄ nastÄpujÄ ce gadĹźety: Pen 2G, dĹugopis, brelok, przypinka, pudeĹeczko na karteczki i broszura. Druga przesyĹka pochodziĹa od firmy EURO-MIX. W bÄ belkowej kopercie otrzymaĹam: 3 reklamĂłwki, 4 dĹugopisy, 2 zapalniczki, 2 notesy i miarkÄ o dĹugoĹci 1 metra. ZaĹ trzecia przesyĹka z firmy Grawerton, a w niej dĹugopis i oĹĂłwek w pudeĹeczku z logo i dĹugopis metalowy. Tak Ĺrednio, ile dziennie paczek dostajesz? I ile byĹo najwiÄcej w ciÄ gu jednego dnia? NajwiÄksza liczba przesyĹek, ktĂłre otrzymaĹam w ciÄ gu jednego dnia to 7. NajczÄĹciej dostajÄ od jednego do trzech listĂłw, chociaĹź zdarzajÄ siÄ i takie dni, w ktĂłrych moja skrzynka pocztowa jest pusta. W sumie przez ponad 2 miesiÄ ce zbierania otrzymaĹam 76 kopert. Jakiego rodzaju gadĹźety sprawiajÄ Ci najwiÄkszÄ przyjemnoĹÄ? Na otrzymywanie jakich siÄ gĹĂłwnie nastawiasz? KaĹźda przesyĹka odbierana z mojej skrzynki sprawia mi radoĹÄ, chociaĹź nie wiem co dostaĹam. Najbardziej lubiÄ otrzymywaÄ dĹugopisy, notatniki i prĂłbki kosmetykĂłw. Inne rzeczy teĹź siÄ przydadzÄ i sÄ mile widziane, lecz nie nastawiam siÄ na to, Ĺźe w kopercie bÄdzie pen. Moim marzeniem jest dostaÄ kubek. Wszystkie swoje gadĹźety odstawiasz gdzieĹ na pĂłĹkÄ i traktujesz jako elementy swojej kolekcji, czy moĹźe starasz siÄ z nich korzystaÄ? KolekcjÄ wszystkich swoich gadĹźetĂłw (myĹlÄ o tych zebranych na targach i wystawach, jak i przez internet) mogÄ podzieliÄ na 2 grupy. PierwszÄ grupÄ stanowiÄ przedmioty, ktĂłre uĹźywam: pen, kubki, koszulki, prĂłbki kaw i kosmetykĂłw. Natomiast drugÄ grupÄ stanowiÄ pozostaĹe przedmioty kolekcji, ktĂłre trzymam w kolorowych pudeĹkach: notesy, dĹugopisy, breloki, smycze, miarki. CzÄsto jednak je przeglÄ dam, a w razie potrzeby uĹźywam. DuĹźo tych gadĹźetĂłw rozdaĹam rodzinie i znajomym. Do kaĹźdej z firm piszesz osobnego maila, czy masz jeden gotowy wzĂłr, ktĂłry zawsze wykorzystujesz? JeĹźeli chodzi o pisanie maila to mam 3 wzory: Do miast gmin i powiatĂłw, do firm i po prĂłbki kosmetykĂłw. Czasem jednak je trochÄ zmieniam w zaleĹźnoĹci gdzie wysyĹam. Zdarza mi siÄ rĂłwnieĹź pisaÄ oryginalny tekst dostosowany pod konkretny adres. W jaki sposĂłb wyszukujesz nowe adresy? W jaki sposĂłb je później wysyĹasz? ChociaĹź jestem posiadaczkÄ konta VIP i mam dostÄp do programĂłw sĹuĹźÄ cych do pozyskiwania adresĂłw i wysyĹania maili to ich nie uĹźywam. Co wiÄcej, nawet ich nie zainstalowaĹam na swoim laptopie. Adresy wyszukujÄ sama przy pomocy Googli. Czasem pochodzÄ z katalogĂłw, ktĂłre otrzymujÄ na Targach. Korzystam rĂłwnieĹź z tych zamieszczonych w bazie na stronie DarmĂłwki.eu. W Ĺwiecie darmowych gadĹźetĂłw wiÄkszoĹÄ stanowiÄ osoby pĹci mÄskiej. Jak czujesz siÄ z tÄ informacjÄ , Ĺźe naleĹźysz do grona kobiet? Odczuwasz jakÄ Ĺ róşnicÄ z tego wynikajÄ cÄ ? Cóş za pytanie... Szczerze mĂłwiÄ c nie odczuwam Ĺźadnej róşnicy, Ĺźe jestem przedstawicielkÄ pĹci piÄknej, ktĂłra stanowi mniejszoĹÄ na tym forum. Jestem tylko ciekawa jak to wyglÄ da statystycznie, jaki jest procent kobiet? Niestety nie wiemy A gdybyĹ mogĹa daÄ jakÄ Ĺ radÄ poczÄ tkujÄ cym GadĹźeciarzom, co by to byĹo? WedĹug mnie trzeba napisaÄ dobrego maila, szukaÄ nowych adresĂłw no i duĹźo wysyĹaÄ jeĹli chcemy duĹźo dostawaÄ. A przede wszystkim nie przejmowaÄ siÄ gdy otrzymamy maila z wiadomoĹciÄ , Ĺźe nie wysyĹajÄ gadĹźetĂłw. A wiÄc cieszmy siÄ z tego co dostaniemy. DziÄkujemy za wywiad RĂłwnieĹź dziÄkujÄ za przeprowadzony ze mnÄ wywiad. Pozdrawiam wszystkich uĹźytkownikĂłw DarmĂłwki.eu i ĹźyczÄ bogatych paczek. |
Reklama |
Dzisiaj mamy 15-10-2024 18:21
|
|
IP: localhost | |
tomasz06 |
Dodany dnia 29-03-2011 20:41
|
Ranga za posty: Postów: 22 Data rejestracji: 29.03.10 Liczba pkt: 173 Ranga: Poczatkujacy Gadzeciarz |
Fajny wywiad, zresztÄ jak wszystkie inne. |
karolina |
Dodany dnia 30-03-2011 14:37
|
Ranga za posty: Postów: 117 Data rejestracji: 20.03.10 Liczba pkt: 1457 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
fajny, ciekawy
http://www.poczytajka.pl/?affiliate=karolcia146@poczta.onet.pl POLECAM KSIÄGARNIÄ DLA LUBIÄCYCH CZYTAÄ dziÄkujÄ za skorzystanie z reflinka i zakupu |
|
|
ptasior |
Dodany dnia 30-03-2011 15:53
|
Ranga za posty: Postów: 129 Data rejestracji: 16.01.11 Liczba pkt: 1013 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
jak zwykle takie same pytanka';] OverLife.pl zaprasza! |
Karczu |
Dodany dnia 30-03-2011 16:07
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
Nie wszystkie. |
danek9971 |
Dodany dnia 03-07-2011 10:57
|
Ranga za posty: Postów: 12 Data rejestracji: 29.06.11 Liczba pkt: 44 Ranga: Gadzetowy Raczek |
super |
|
|
Qerinof |
Dodany dnia 27-07-2011 15:26
|
Ranga za posty: Postów: 10 Data rejestracji: 27.07.11 Liczba pkt: 108 Ranga: Poczatkujacy Gadzeciarz |
Bdb wywiad |
superarti |
Dodany dnia 27-07-2011 17:50
|
Ranga za posty: Postów: 58 Data rejestracji: 26.02.11 Liczba pkt: 1902 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
super wywiad
nic dodaÄ nic ujÄ Ä |
Ciostek937 |
Dodany dnia 27-07-2011 22:21
|
Ranga za posty: Postów: 3 Data rejestracji: 27.07.11 Liczba pkt: 54 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Fajny wywiadzik |
|
|
B105 |
Dodany dnia 28-07-2011 10:56
|
Ranga za posty: Postów: 139 Data rejestracji: 19.02.11 Liczba pkt: 2133 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
Ten wywiad to poezja. Wyszukane sĹownictwo - ono wĹaĹnie speĹniĹo moje oczekiwania. Oby tak dalej!
|
|
|
jaaaa13 |
Dodany dnia 11-08-2011 02:03
|
Ranga za posty: Postów: 15 Data rejestracji: 09.08.11 Liczba pkt: 78 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Ciekawy wywiad |
|
|
Damian_jo |
Dodany dnia 01-09-2011 15:22
|
Ranga za posty: Postów: 35 Data rejestracji: 22.02.11 Liczba pkt: 106 Ranga: Poczatkujacy Gadzeciarz |
NieĹşle ;] naprawde fajny xd |
|
Polub: | |
Zaplusuj: | |
Udostępnij: |
|
Link: | |
Kod na forum: | |
Kod na stronę: |
Przeskocz do forum: |
Pod pojeciem Siec Afiliacyjna kryja sie programy partnerskie. Inne okreslenie na sieci afiliacyjne to marketing afiliacyjny.
Jedna z najpopularniejszych metod szybkich platnosci sa Platnosci SMS, a takze platnosci BitCoin, Platnosci PaySafeCard.